Σχολική Χρονιά 2020-2021

23η Απριλίου

 
  Χαρείτε τις όμορφες στιγμές των παιδιών από την πασχαλινή μερίδα, που διοργανώθηκε στο σχολείο μας, με έθιμα από διάφορες χώρες: Κύπρο, Γερμανία, Σκωτία, ΗΠΑ ...
Οι σταθμοί περιλάμβαναν: κυνήγι πασχαλινών αυγών, στόλισμα δέντρου, κύλισμα αυγών, χορό των αυγών, πασχαλινά τραγούδια και το έθιμο της σούσας (κούνιας).
  Φωτογραφίες


         
1η Απριλίου 


  Εορτασμός 1ης Απριλίου στο σχολείο μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Κύπρο μας!!!

  Φωτογραφίες

         
25η Μαρτίου   Με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο μεταφέραμε το μήνυμα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας, κατά την οποία τιμάται ο εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.   Φωτογραφίες


         
3 Δεκεμβρίου 2020


 
Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας, κι εμείς αφιερώνουμε στους διαδικτυακούς μας φίλους το τραγούδι με το οποίο βραβεύτηκε το σχολείο μας στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ειδικών Σχολείων (για εκτέλεση έργου αξίας €2.000,00), που διοργάνωσε το Ίδρυμα @YCFoundationCy με τίτλο "Hands Up for All".

  Βίντεο
         
10 Νοεμβρίου


  Επίσκεψη της Φαρμακευτικής Εταιρείας “REMEDICA”, για τη δωρεάν παραχώρηση μασκών, για τις ανάγκες της σχολικής μας μονάδας!
 
Φωτογραφία


         
27 Οκτωβρίου 2020

                 Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας!              Φωτογραφίες 27 Οκτωβρίου 2020


Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας η σημερινή και η ομάδα των Εργοθεραπευτών μας διοργάνωσε διαδικτυακή συνάντηση όλων των ειδικών σχολείων παγκύπρια όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία  να εργαστούν διαδικτυακά σε μια κοινή δραστηριότητα, αλλά και ζωγραφική σε τοίχους του σχολείου από τους μαθητές όλων των τάξεων. 

 Φωτογραφίες
 Βίντεο24 Σεπτεμβρίου 2020   Αγιασμός στο σχολείο μας.  Ευχόμαστε μία «Καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά» σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μας!!!

  Φωτογραφίες


         
18 Σεπτεμβρίου 2020

Την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Γερίου κ. Νεόφυτος Παπαλαζάρου επισκέφτηκε το σχολείο μας και παρέδωσε προστατευτικές μάσκες με το έμβλημα του Δήμου, στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό καθώς και στα παιδιά, συμβάλλοντας με αυτή την ενέργεια στην προστασία και ασφάλεια όλων από την πανδημία.  Φωτογραφίες         
14 Σεπτεμβρίου 2020
Πρώτο κουδούνι σήμερα και η χαρά των παιδιών απερίγραπτη!!!
«Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!

 Φωτογραφίες