Σχολική Χρονιά 2019-2020

25 Ιουνίου 2020Τελετή αποφοίτησης παιδιών του Ειδικού Σχολείου "Ευαγγελισμός".  Απλή αλλά πολύ συγκινητική ήταν η σημερινή εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά του σχολείου μας, που ολοκληρώνουν τη φοίτησή τους, τη φετινή σχολική χρονιά.

"Συγχαρητήρια", παιδιά!!! Θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη...

Φωτογραφίες
         
5 Μαρτίου 2020

Τα παιδιά του Mουσικού Συγκροτήματος του σχολείου μας επισκέφθηκαν τη φάρμα Πετρίδη.  Πρώτα ξεναγήθηκαν στους χώρους της φάρμας και είδαν τα διάφορα ζώα, έπειτα προγευμάτισαν, έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν! Φωτογραφίες


         

28 Φεβρουαρίου 2020Απολαύστε τη συμμετοχή των παιδιών μας στη γιορτή του δέντρου, στο Δημοτικό Σχολείο Β´ Έγκωμης.  Η γιορτή ήταν στην Κυπριακή Νοηματική Γλώσσα και διοργανώθηκε σε συνεργασία της Σχολής Κωφών με τις Εκπαιδευτικούς Κωφών και σ´ αυτήν έλαβαν μέρος πολλά Σχολεία Δημοτικής Εκπαίδευσης. Το τραγούδι μας, με τίτλο "Ο πεύκος τζιαι η Αθασιά", είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι της κ. Χριστίνας Γιασεμή "Τα δύο φιλαράκια".

Βίντεο

         

27 Φεβρουαρίου 2020

Μέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πουρεκιών. Όλα τα παιδιά του σχολείου παρακολούθησαν τη διαδικασία και στο τέλος απόλαυσαν τα γλυκιά και νόστιμα πουρέκια.
Ευχαριστούμε τις μανούλες του σχολείου μας, που συμμετείχαν στην παρασκευή πουρεκιών.

Φωτογραφίες


         

26 Φεβρουαρίου 2020


Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε στο σχολείο μας τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.   Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και να ανταλλάξουμε απόψεις, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα παιδιά μας.

Φωτογραφίες
26 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη των παιδιών του σχολείου μας στο Γυμνάσιο Γερίου.  Ημερίδα με τίτλο "Ψηφίδες ζωής... Εμείς οι άλλοι" στα πλαίσια σχολείων Unesco.

Φωτογραφίες


         

21 Φεβρουαρίου 2020

Μουσική βραδιά στο Pavilion Hall "Ένα τραγούδι ακόμα…".  Αγάπη, χαρά και συγκίνηση πλημμύριζαν στις καρδιές όλων όσων παρευρέθηκαν στη μουσική βραδιά του σχολείου μας.  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Βίντεο          

20 Φεβρουαρίου 2020

Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας!!!  Όμορφη μέρα, με πολύ φαγητό, παραδοσιακά παιχνίδια, τραγούδι και χορό, μαζί με τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου μας.

Φωτογραφίες


         

18 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη ομάδας θεραπευτών και εκπαιδευτικών στην εκπομπή "Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα" του ΡΙΚ1 για προώθηση εκδήλωσης "Ένα Τραγούδι Ακόμα…"  ώστε να ενημερωθεί το κοινό για τη μουσική βραδιά που προγραμματίζεται στις 21 Φεβρουαρίου 2020, στο Pavilion Hall!

Βίντεο


         

12 Φεβρουαρίου 2020

Συμμετοχή παιδιών στα Special Olympics Cyprus, στη Λεμεσό.


Φωτογραφίες


         

5 και 12 Φεβρουαρίου 2020


Με την ευκαιρία της γιορτής των γραμμάτων, παιδιά του σχολείου μας επισκέφτηκαν, στις 5 και 12 Φεβρουαρίου 2020, τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια διαδραστική παρουσίαση, αναφορικά με την ιστορία του βιβλίου, από την παλαιολιθική στη σύγχρονη εποχή.

Φωτογραφίες
         

7 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη εκπροσώπων της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας "Λάκης Ψημολοφίτης" και παράδοση επιταγής στον Σύνδεσμο Γονέων μετά από σκοπευτικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γερίου κ. Νεόφυτου Παπαλαζάρου.

Φωτογραφίες         

4 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη εκπροσώπων του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών Αγίου Παντελεήμονα (Αρχαγγέλου-Μακεδονιτίσης), για παράδοση δώρων στα παιδιά του σχολείου μας και επιταγής στον Σύνδεσμο Γονέων.

Φωτογραφίες         

26 Ιανουαρίου 2020

Κινηματογραφική παράσταση στο K CINEPLEX - Mall of Cyprus και τα καθαρά έσοδα για τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου.


Αφίσα         

20 Ιανουαρίου 2020


        

Φιλανθρωπικό Τουρνουά ποδοσφαίρου στο Γέρι με συμμετοχή Γονέων του σχολείου μας. 
         

Φωτογραφίες
         

10 Ιανουαρίου 2020

Εκπρόσωποι της Liverpool F.C Cyprus OLSC ευχήθηκαν στα παιδιά και στο Προσωπικό του σχολείου μας «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», προσφέροντας δώρο ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Φωτογραφίες


         

8 Ιανουαρίου 2020

Κόψιμο βασιλόπιττας στο σχολείο.

Φωτογραφίες

         

20 Δεκεμβρίου 2019

Η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη από τα δώρα που πήραν  από το Δικηγορικό Γραφείο Ηλία Α. Στεφάνου.  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Δικηγορικού Γραφείου τόσο για την παρουσία στο σχολείο μας όσο και για την οικονομική στήριξή τους για την αγορά παιχνιδιών για τον παιδότοπό μας!!!

Φωτογραφίες         

19 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη Συνδέσμου Γονέων για ευχές και για να χαρίσουν δώρα στα παιδιά του σχολείου μας.


Φωτογραφίες


         

19 Δεκεμβρίου 2019

Νέες συνεργασίες αναπτύσσονται σιγά σιγά. Τα παιδιά του Δ' Δημόσιου Νηπιαγωγείου Αγλαντζιάς επισκέφτηκαν το σχολείο μας, έφεραν δώρα στα παιδιά, στόλισαν όλοι μαζί μία αίθουσα διδασκαλίας, έπαιξαν στον παιδότοπο και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Φωτογραφίες


         

18 Δεκεμβρίου 2019

Κάλαντα στο σχολείο από μαθητές του Γυμνασίου Γερίου.


Φωτογραφίες


         

18 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη από Νηπιαγωγείο Γλυκά Πλασματάκια και παράδοση δώρων στα παιδιά μας. 


Φωτογραφίες


         

18 Δεκεμβρίου 2019

Τα αποτέλεσμα μοναδικό! Ένα μπισκοτένιο σπιτάκι φτιαγμένο από τα παιδιά μας, υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών ζαχαροπλαστικής Μαρίνας και Παναγιώτη. Είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά μας απόλαυσαν τη δραστηριότητα και η συνεργασία μας θα συνεχιστεί!

Φωτογραφίες


         

17 Δεκεμβρίου 2019

Απέραντη αγάπη και πολλά χαμόγελα σκόρπισαν τα δικά μας παιδιά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μεταφέροντας τους το μήνυμα των Χριστουγέννων τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και προσφέροντάς τους δωράκια.

Φωτογραφίες


         
17 Δεκεμβρίου 2019


  Επίσκεψη μαθητών του σχολείου μας στο Δημαρχείο Γερίου. Με μεγάλη μας χαρά τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Δήμαρχο Γερίου κ. Νεόφυτο Παπαλαζάρου και στο Προσωπικό του Δήμου Γερίου.


  Βίντεο

Φωτογραφίες


         
17 Δεκεμβρίου 2019   Επίσκεψη μαθητών του σχολείου μας στο Δημαρχείο Στροβόλου και Αγλαντζιάς για να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον Δήμαρχο και στο Προσωπικό των Δήμων.

  Φωτογραφίες


         
16 Δεκεμβρίου 2019   Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στο Προεδρικό Μέγαρο. Ευχαριστούμε θερμά την Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη και το Προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου για τη θερμή υποδοχή προς τα παιδιά του σχολείου μας!   Βίντεο


         
16 Δεκεμβρίου 2019   Μεγάλη η χαρά των παιδιών μας για την επίσκεψη της Κ. Αγγέλας Επαμεινώνδα, που χάρισε δώρα σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας!

  Φωτογραφίες


         
15 Δεκεμβρίου 2019 Λεωφόρος Χριστουγέννων στον Δήμο Γερίου. Όλα ήταν μαγικά!


Φωτογραφίες


         
13 Δεκεμβρίου 2019 Επίσκεψη μαθητών της Β΄2 του Α΄ Δημοτικού Σχ. Γερίου και κοινή δράση με τα παιδιά της Α΄1 και Α΄2 του σχολείου μας (αφήγηση παραμυθιού, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γιορτινές ζωγραφιές).

Φωτογραφίες


         
12 Δεκεμβρίου 2019 Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στον χώρο του σχολείου από ΣΜΕΦ.


  Φωτογραφίες


         
12 Δεκεμβρίου 2019 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο της αγγλικανικής εκκλησίας, μαζί με τις κυρίες του Women’s Friendship Group (WFG) Λευκωσίας. Περάσαμε υπέροχα!

  Φωτογραφίες


         
6-11 Δεκεμβρίου 2019
Συνεργασία μαθητών του σχολείου μας με μαθητές από το Λύκειο Λατσιών  για το project παραγωγής ταινίας μικρού μήκους στα πλαίσια του 10ου Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους, «Σινεμά Διάβασες;»  Το τραγούδι της ταινίας «Ο κόσμος μου, ο κόσμος σου, ο κόσμος μας» κέρδισε το πρώτο βραβείο.  


  Φωτογραφίες

Βίντεο         
7 Δεκεμβρίου 2019

"Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι Χαράς" του σχολείου.


  Φωτογραφίες


       
4 Δεκεμβρίου 2019

Κοινη δράση των παιδιών μας στον χώρο του The G C School of Careers (στόλισμα δέντρου και χριστουγεννιάτικες μελωδίες).

  Φωτογραφίες


   
29 Νοεμβρίου 2019


Επίσκεψη παιδιών του Ομίλου Εθελοντισμού Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού στο σχολείο μας και κοινή δράση με τα παιδιά μας (χριστουγεννιάτικες κατασκευές).  Φτιάξαμε χριστουγεννιάτικες κάρτες και διάφορες κατασκευές και τραγουδήσαμε όλοι μαζί χριστουγεννιάτικες μελωδίες!


Φωτογραφίες
         
 28 Νοεμβρίου 2019 Οι φίλοι μας από το G.S. Family Hair Salon, Γιώργος, Γιάννης, Σταύρος και Παύλος, ξανά μαζί μας! Περιποιήθηκαν τα παιδιά του σχολείου μας και τους έδωσαν χαρά, λάμψη και ομορφιά!!!

Φωτογραφίες


 25-26 Νοεμβρίου 2019 Ημερίδα για γονείς των μαθητών μας με σκοπό την ενημέρωση τους για τα προγράμματα που εφαρμόζονται στο σχολείο μας και την εμπλοκή τους στις δραστηριότητες της σχολικής μας ζωής.

Φωτογραφίες


   
         
22 Νοεμβρίου 2019 Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Κινήματος Αλληλεγγύη για παράδοση εξοπλισμού, που αγοράστηκε από τα έσοδα της Παραδοσιακής Μουσικής Βρσδιάς, που έγινε στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Φωτογραφίες


20 Νοεμβρίου 2019   Μαθητές του Λυκείου Λατσιών στο σχολείο και παράδοση δύο bean bags για τις ανάγκες των παιδιών μας.

  Φωτογραφίες


         
15 Νοεμβρίου 2019  Συμμετοχή παιδιών Α΄1 και Α΄2, στα Special Olympics Cyprus, στη Λάρνακα.


Φωτογραφίες


12 Νοεμβρίου 2019 Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας και τη γιορτάσαμε τραγουδώντας, στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς - Λεμεσός με παιδιά από όλα τα Ειδικά Σχολεία…

Βίντεο


8 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη των κυριών του Women's Friendship Group (WFG) Λευκωσίας για παράδοση bean bags.


Φωτογραφίες


6 Νοεμβρίου 2019  Άσκηση Σεισμού στο σχολείο, στο πλαίσιο της Πολιτικής Άμυνας

Φωτογραφίες

         
5 Νοεμβρίου 2019


Ραδιομαραθώνιος 2019!!!  Μέρα γιορτής, μέρα χαράς, μέρα αγάπης! Κι εμείς, είχαμε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε σήμερα στο στούντιο του ΡΙΚ, δίνοντας τα δικά μας μηνύματα αγάπης, αποδοχής και σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Βίντεο1 Νοεμβρίου 2019Δεντροφύτευση στο σχολείο με μαθητές του Α΄ Δημ. Σχ. Γερίου, στο πλαίσιο συμμετοχής σε Διαγωνισμό με θέμα: "Αλλάζω συνήθειες- Δίνω ζωή στα απορρίμματα μου».  Βίντεο της συμμετοχής στον διαγωνισμό

25 Οκτωβρίου 2019 Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου. Έτσι απλά και όμορφα δίνουμε εμείς νόημα και γιορτάζουμε τις εθνικές επετείους!!!

Φωτογραφίες


         
22 Οκτωβρίου 2019   Πτήση από Λάρνακα προς Πάφο, προσφορά του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων και της Cyprus Airways. Μοναδική και αξέχαστη η εμπειρία για τα παιδιά μας!

  Φωτογραφίες


         
10 Οκτωβρίου 2019   Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Miniature Horse Therapy” και τα παιδιά μας κατενθουσιάστηκαν!!!


  Βίντεο 


         
30 Σεπτεμβρίου 2019   Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 1ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας!


  Φωτογραφίες


         
29 Σεπτεμβρίου 2019   Μία εξαιρετική παρουσία των παιδιών μας στο 1ο Φεστιβάλ Special Olympics Cyprus με θέμα: "Έλα στον κόσμο μου". Μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, μας χάρισαν μια όμορφη γιορτινή Κυριακή!!!   Φωτογραφίες


         
13 Σεπτεμβρίου 2019   Αγιασμός στο σχολείο μας. Ευχόμασε μία «Καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά» σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μας!!!

  Φωτογραφίες


         
11 Σεπτεμβρίου 2019

  Με ένα γεμάτο κέφι μουσικό αφιέρωμα, το Προσωπικό του σχολείου σήμερα ευχήθηκε στα παιδιά του σχολείου μας να έχουν μια όμορφη σχολική χρονιά, με ευχάριστες στιγμές και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες!

  Φωτογραφίες         
9 Σεπτεμβρίου 2019   Πρώτη μέρα στο σχολείο - Έναρξη σχολικής Χρονιάς. Καλώς ήρθατε παιδιά!!!  Ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά για όλους!!!

  Φωτογραφίες